Τήνος Διακοπές

Μια προσωπική ματιά στις Διακοπές στην Τήνο

Για πολλές δεκαετίες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες θεωρούσαν την Τήνο ένα τόπο προσκυνήματος και όχι μόνο για την διάσημη σε όλο τον κόσμο Παναγία της Τήνου, αλλά και για την Ιερή Μονή της Κοιμήσης της Θεοτόκου που είναι το μοναστήρι στο οποίο μόνασε η Αγία Πελαγία. Για διακοπές στην Τήνο ούτε λόγος. Ακόμη και εγώ που είμαι παθιασμένος ταξιδιώτης, στην Τήνο πρωτοπήγα πριν από πολλά-πολλά χρόνια για μία (1) μέρα.

Τήνος Διακοπές

Η επόμενη βέβαια ήταν κανονικές διακοπές καθώς ήταν η πρώτη μου εκδρομή με τους συμμαθητές μου στη σχολή φωτογραφίας που σπούδαζα. Τότε σε εκείνες τις διακοπές εκτίμησα πραγματικά την Τήνο. Την Τήνο του Πύργου και των Τηνιακών καλλιτεχνών. Την Τήνο των περιστεριώνων και της λαϊκής αρχιτεκτονικής, την Τήνο του Βώλακα, ακόμη και την Τήνο των ισχυρών ανέμων.

Η Τήνος κρύβει τους θησαυρούς της κυρίως στο εσωτερικό της. Ένας επισκέπτης που δεν θα της διαθέσει χρόνο και διάθεση δύσκολα θα ανακαλύψει την ομορφιά της. Η Τήνος προσφέρεται για κάθε είδους διακοπές. Διαθέτει αρκετές παραλίες σε κοντινή ή πιο μακρινή απόσταση από την Χώρα της Τήνου και εξαιρετικούς παραδοσιακούς οικισμούς που μπορεί να είναι η επιλογή για την διαμονή σας. Στην Τήνο θα περάσετε καλά είτε σας ενδιαφέρει απλά να αράξετε και να ξεκουραστείτε, είτε είστε της περιπέτειας και της περιήγησης. Σε κάθε περίπτωση οι διακοπές σας στην Τήνο θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΤΗΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ