Τήνος Διαμονή

Επιλογές Διαμονής στην Τήνο

Οι επιλογές διαμονής στην Τήνο είναι ποικίλες και έτσι ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ξενοδοχειακές μονάδες πολυτελείς ή λιγότερο πολυτελείς και περισσότερο οικογενειακές, αλλά και ανάμεσα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, αλλά και στούντιο ή βίλες. Αυτό που θα καθορίσει κυρίως την επιλογή της διαμονή σας είναι ασφαλώς η τιμή ή η σχέση τιμής και χαρακτηριστικών που θα έχει το κατάλυμα που θα επιλέξετε αλλά φυσικά και η περιοχή της Τήνου την οποία θα διαλέξετε για να μείνετε.

Τήνος Διαμονή

Παλιότερα οι επιλογές διαμονής στην Τήνο εξαντλούνταν σε μερικά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια με τα απολύτως απαραίτητα. Στις μέρες μας που η Τήνος έχει αναδειχθεί σε ένα εξαιρετικά δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό, οι διαθέσιμες επιλογές όλο και πληθαίνουν.

Τα περισσότερα καταλύματα θα τα βρείτε στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Τήνου που είναι και το λιμάνι του νησιού, αλλά και σε κοντινές περιοχές. Κιόνια, Άγιος Φωκάς, Άγιος Σώστης, Άγιος Ιωάννης. Βέβαια σχεδόν παντού στο νησί μπορείτε να βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ειδικά στα ημιορεινά παραδοσιακά χωριά της Τήνου, αλλά και σε παραθαλάσσιες περιοχές που συμπληρώνουν και αυτές στην σύγχρονη εποχή το τουριστικό προϊόν της Τήνου.

Τήνος Ξενοδοχεία

Στην Τήνο θα βρείτε αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες στην Χώρα της Τήνου που είναι και το λιμάνι του νησιού όπου παραδοσιακά φιλοξενούνται οι προσκυνητές της Παναγίας της Τήνου. Όσο η Τήνος αναπτύσσεται τουριστικά χτίζονται...περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ